Avantajele canilor filtrante

Cana filtranta te ajuta sa economisesti bani luna de luna

Cana de filtrare te scapa de flacoanele si bidoanele poluante de plastic

Canile filtrante sunt ultra portabile si pot fi luate usor in calatorii

Carafele filtrante previn depunerile de calcar in aparatele de uz casnic

Carafa filtranta nu consuma curent si nu necesita instalare

Gaseste-ne pe Facebook

 

Despre noi

Fiecare bautura sau masa pe care o prepari poate avea gust excelent. Ai nevoie doar de Dafi.

Da dragul gustului, dar si din grija pentru sanatatea ta, Dafi produce cani si cartuse filtrante de o calitate superioara si la preturi avantajoase. Apa filtrata utilizand canile filtrante Dafi este ideala pentru prepararea bauturilor si mancarurilor. De altfel, apa filtrata poate inlocui cu succes apa plata, fiind o alternativa mult mai economica la aceasta.

Misiunea brandului nostru este sa stimuleze apetitul clientilor nostri pentru bucataria sanatoasa, care implica apa si alimente proaspete.

Marca Dafi este detinuta de compania poloneza Formaster S.A., o companie moderna fondata acuma mai bine de 30 de ani.In toata aceasta perioada firma a castigat o buna reputatie si a acumulat o bogata experienta in domeniul proiectarii si fabricarii filtrelor de apa si a canilor de filtrare a apei.

De mai multi ani compania colaboreaza si realizeaza produse pt. firme prestigioase cum ar fi:Biocera, Tesco, Real, Metro, Lidl, BWT, Terraillon,Obi si are clienti in peste 30 de tari de pe 5 continente.

Experienta bogata, cei peste 240 de specialisti care lucreaza pt. companie precum si liniile de productie complet automate si de ultima generatie, determina realizarea unor filtre de cea mai buna calitate, iar faptul ca firma detine propriul laborator de cercetare-dezvoltare face ca produsele realizate sa fie mereu inovatoare si in pas cu cele mai noi tendinte din domeniu.

Formaster garanteaza cele mai inalte standarde de calitate care pot fi confirmate de certificarile internationale obtinute:ISO 9001:2008 ; marcajul CE ; LGA certificate ; TUV safety certificate.De asemenea este demn de mentionat ca toate produsele sant fabricate in Europa si materialele din care sant fabricate nu contin Bisphenol A

In Romania, produsele Dafi sunt importate si distribuite de catre firma Aqua Cristal Plus S.R.L., care prin intermediul acestui site va pune la dispozitie cele mai performante si inovatoare cani de filtrare a apei pt a va putea bucura de o apa cu adevarat curata.

 

Date de contact

S.C. Aqua Cristal Plus S.R.L.

J02/98/2012

RO29631808

Str. Ghiba Birta 32a

Romania, Arad

tel: 0733-417528 sau 0743-940.689

Joomla Templates by Joomla51.com
Viziteaza magazinul Cana-filtranta.ro pe ShopMania