2 cani filtrante Astra Unimax

Subtila si moderna, cana filtranta Astra Unimax este de nelipsit intr-o bucatarie! Cu o capacitate totala de 3 litri, cana purifica apa de calcar, clor, pesticide, nisip, metale grele, rugina si alte substante daunatoare care-i afecteaza gustul natural.
2caniastraunimax2

Pret : 97,00 lei

Share

cum-functioneaza-1joomla logo blacktransport

intrebariprod

V-ati saturat sa cheltuiti bani pe apa, sa carati si sa umpleti casa cu sticle, cand de fapt aveti apa la indemana, tot ce trebuie sa faceti este sa o filtrati?

V-ati gandit ca apa care o folositi la gatit, preparat ceaiul sau cafeaua poate sa contina clor, calcar, nitrati, nisip, rugina, care prin fierbere nu dispar?

V-ati saturat de problemele generate de depunerile de calcar pe aparatele electrocasnice din bucatarie, depuneri care reduc mult durata de viata a acestora?

Vreti ca ceaiul si cafeaua preparate acasa sa-si recapete gustul si savoarea adevarata?

Solutia la toate acestea este cana filtranta Dafi.Aceasta cu ajutorul unui filtru care contine carbune activ si rasini schimbatoare de ioni elimina din apa clorul, nisipul, metale grele, nitrati, rugina precum si reduce duritatea acesteia.

Fiindca foloseste filtrul Unimax, care are o capacitate totala de filtrare mai mare, aceasta cana este potrivita pentru cei care gatesc frecvent.

La achizitionarea unei cani filtrante Astra Unimax, vei primi un filtru Unimax in mod gratuit. Acest filtru are o capacitate totala de filtrare de pana la 200 de litri de apa si se schimba lunar.

Cum se foloseste?

Ca toate canile filtrante Dafi, carafa Astra Unimax este foarte usor de folosit: pur si simplu torni apa de la robinet prin fanta de pe capacul canii, aceasta trece prin filtrul de carbune activ si rasini schimbatoare de ioni, si ajunge in partea inferioara a canii gata filtrata .

Designul compact al canii iti permite sa o pastrezi fara probleme in usa de la frigider.

Cana este prevazuta cu un indicator  care iti va aminti sa schimbi filtrul lunar. Aceasta cana foloseste filtre Unimax sau filtre AquaMag.

10 motive pentru care sa folosesti cana filtranta Dafi

1. Filtrele de apa Dafi Unimax indeparteaza eficient din apa de la robinet clorul, calcarul, metale grele (plumb, cupru), erbicide, pesticide si va permite sa va bucurati de o apa pura si gustoasa, mai curata si mai limpede.

2. Cu ajutorul canii filtrante faceti economii anuale de pana la 1884 RON pe an pentru familia dumneavoastra.

3. Nu necesita instalare, se inlocuiesc extrem de simplu si nu ocupa spatiu in bucataria dumneavoastra.

4. Va ofera apa pentru baut, gatit sau pentru preparat bauturi calde sau reci la cele mai scazute costuri.

5. Prin reducerea calcarului prelungeste durata de viata a aparatelor electrocasnice (expresoare de cafea, fierbatoare etc.).

6. Filtrul de apa Dafi indepastreza doar substantele daunatoare, pastrand in apa mineralele atat de necesare organismului, si nici nu reduce PH-ul apei.

7. Marea majoritate a familiilor gatesc cu apa de la robinet care poate sa contina clor, calcar, unele metale grele, sedimente etc. care prin fierbere nu sunt indepartate. Cu ajutorul canii filtrante Dafi se elimina toate aceste elemente nocive si veti obtine o apa sanatoasa si curata pentru gatit.

8. Cana filtranta Dafi se poate folosi oriunde: acasa, la locul de munca sau in timpul unei calatorii.

9. Aveti apa proaspata mereu la indemana fara a fi nevoiti sa carati si sa depozitati ambalaje din plastic si in plus aveti apa la cele mai mici costuri, un litru de apa filtrata va costa doar cativa bani.

10. Filtrele si canile filtrante Dafi sunt proiectate si fabricate in UE si indeplinesc cerintele germane de reglementare stricta a alimentelor lucru confirmat prin obtinerea marcajului LGA de la TUV Rheinland Germania.

Caracteristici

Capacitate totala: 3 litri
Apa filtrata: 1,5 litri
Umplere usoara
Maner ergonomic

Pretul include TVA

Pachetul contine 2 cani filtrante Astra Unimax si 2 cartuse filtrante Unimax

Transport gratuit cu posta romana in toata tara!

 Daca aveti nelamuriri sau doriti sa ne intrebati ceva , o puteti face telefonic la numerele: 0743-940689(Orange); 0733-417528(Vodafone) sau pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

2caniastraunimax2
Joomla Templates by Joomla51.com
Viziteaza magazinul Cana-filtranta.ro pe ShopMania