Avantajele canilor filtrante

Cana filtranta te ajuta sa economisesti bani luna de luna

Cana de filtrare te scapa de flacoanele si bidoanele poluante de plastic

Canile filtrante sunt ultra portabile si pot fi luate usor in calatorii

Carafele filtrante previn depunerile de calcar in aparatele de uz casnic

Carafa filtranta nu consuma curent si nu necesita instalare

Gaseste-ne pe Facebook

 

Urmatorul continut iti pune la dispozitie Regulamentul privind utilizarea site-ului www.cana-filtranta.ro:


Toate drepturile asupra continutului acestui site apartin societatii comerciale Aqua Cristal Plus S.R.L. Reproducerea totala sau partiala a continutului siteului www.cana-filtranta.ro se face doar cu acordul scris al SC Aqua Cristal Plus SRL.

Continutul acestui site poate fi modificat fara acordul utilizatorilor si fara o notificare prealabila din partea administratorului site-ului.

Acest site iti ofera posibilitatea de a te inscrie ca si membru printr-un cont personal. Responsabilitatea pentru activitatea de membru sau operatiunile pe care le desfasori prin intermediul contului personal iti revine in totalitate, de aceea te rugam sa ai grija de parola contului tau sau a altor date de acces.

Dreptul consumatorului de denuntare unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Acest lucru este reglementat oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Dreptul de denuntare unilaterala presupune ca produsele sa fie returnate in ambalajul original, complet si fara deteriorari.

Comunicarea se face in scris la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Imaginile produselor de pe site sunt cu caracter exemplificativ si pot sa difere in realitate in ceea ce priveste culoarea sau aspectul. In cazul in care preturile sau caracteristicile unor produse au fost afisate gresit, site-ul nostru isi rezerva dreptul de a anula comanda acelui produs si de a informa clientul in cel mai scurt timp.

Legea aplicabila

In cazul aparitiei unor eventuale conflicte se va incerca in primul rand rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil conflictul va fi solutionat in instanta, instanta competenta fiind cea de la sediul comerciantului.

Joomla Templates by Joomla51.com
Viziteaza magazinul Cana-filtranta.ro pe ShopMania